Előfizetői tartalom

Friss felvételek jöttek: így verték szét az oroszok a NATO-páncélosokkal felszerelt ukrán dandárt

Portfolio
Friss felvételek jöttek az Orihiv térségében zajló, súlyos ukrán veszteségekkel végződő csatáról. A felvételekről kiderül: az oroszok főleg drónokkal, tüzérséggel verték szét az ukrán páncélozott alakulatokat, az akcióban a 47-es számú gépesített dandár számos Leopard 2-es harckocsit és M2 Bradley gyalogsági harcjárművet vesztett.

Az elmúlt napokban több támadást is megkísérelt az ukrán haderő Tokmark és Orihiv térségében – az akciónak súlyos veszteségei voltak, áttörésről egyelőre nincs hír: Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 09. Igazi katasztrófa történt Orihivnél: pillanatok alatt elveszett az ukrán Bradley-k közel 15%-a 2023. 06. 09. Egészen elképesztő felvételek: újabb rohamra indult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés