FONTOS Itt a nagy lakáshitel-táblázat: ilyen törlesztőrészletekkel és kamatokkal csalogatnak most a bankok
 
Előfizetői tartalom

Észak-Korea is nyilatkozott a kellemetlen műhodas fiaskóról

Portfolio
Észak-Korea hosszú hallgatás után nyilatkozott a május havi sikertelen műholdindítási kísérletről. Phenjan elismerte azt, hogy a nyugati elemzők szerint egyébként is megkérdőjelezhető minőségű rakéta az indítóállomás után meghibásodott, és a tengerbe zuhant - Írja a Reuters. Az északi vezetők finoman szólva sem örülnek a helyzetnek.

Egy friss jelentésben Észak-Korea elismerte, hogy a múlt havi sikertelen katonai műholdindítás a "legsúlyosabb kudarc" volt az ország történetében - írja a KCNA állami média. A nyilatkozat a Koreai Munkáspárt Központi Bizottságának nyolcadik kibővített plenáris ülésén hangzott el. A dolgozók utasítást kaptak arra, hogy vizsgálják meg a sikertelen kilövés okait,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés