Előfizetői tartalom

Kiújulhat a háború Szíriában? – Riasztó felvételek érkeztek

Portfolio
Az elmúlt években a szír polgárháború bár véget nem ért, de a harcok intenzitása csökkent. Az alavita rezsim gyakorlatilag győzelmet könyvelhetett el, megtartotta pozícióját, és bár területeket veszített, a nemzetközi közösségek újra kezdték legitim vezetőnek elismerni. Egy zátonyra futott tárgyalás azonban újra harcokat eredményezhet az országban.

Több, a szír rezsimhez erősen köthető forrás is arról számolt be, hogy a Szíriai Arab Hadsereg jelentős erőforrásokat indított útnak az ország északi részébe. A képek tanulságai szerint hatalmas menetoszlopban indultak a kormányhoz tartozó haditechnikai eszközök az ország északi területeire. A meg nem erősített források szerint a szír kormányerők és a kurdok újbóli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés