Előfizetői tartalom

Videó: gigantikus bombát csináltak az oroszok az egyik ősöreg harckocsijukból

Portfolio
Vasárnap este jelent meg a Twitteren az a videó, melyen egy orosz T-54/55 (egyes források szerint T-62-es) harckocsi látható, melyből az oroszok egy hatalmas távirányítású bombát csináltak, majd megindították a Marinka környéki ukrán állások felé. A járművet a lövészárok elérése előtt hatástalanították az ukrán védők, de valószínűleg ők sem számítottak arra, mekkorát fog szólni a megsemmisülő páncélos.

A videó rossz minősége alapján nehéz pontosan megállapítani azt, hogy egy valóban matuzsálemi T-54/55-ösről, vagy egy szintén korosodó, de az ukrajnai harcokban gyakran megforduló T-62-esről van-e szó, bár az utóbbi első ránézésre valószínűbbnek tűnik, az mindazonáltal biztos, hogy a háború egyik legnagyobb "konvencionális" bombáját sikerült előállítania az orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés