Előfizetői tartalom

Megerősítették: meghaltak a búvárhajó utasai

Portfolio
Miután az amerikai parti őrség bejelentette, hogy törmelékmezőt találtak a Titanic közelében, illetve egy szakértő, David Mearns olyan információt kapott, hogy a Titan búvárhajó egyik talprészét és hátsó borításának egyik darabját azonosították a tengerfenéken, magyar idő szerint csütörtök este a búvárhajót tulajdonló OceanGate közölte, meghalt az öt utas.

Most úgy gondoljuk, hogy Stockton Rush vezérigazgatónk, Shahzada Dawood és fia, Suleman Dawood, Hamish Harding és Paul-Henri Nargeolet sajnálatos módon odavesztek – írta közleményében az OceanGate. Az amerikai parti őrség is tájékoztatást tart, melynek során elmondták, a Titan több darabját a Titanic roncsának orrától mintegy fél kilométerre találták meg. A tájékoztatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés