Előfizetői tartalom

Amerikai őrnagy: lesznek még "problémák" a Wagner-harcosokkal, Ukrajnának is segíthetnek

Portfolio
Az amerikai hadsereg egyik nyugalmazott őrnagya szerint sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy milyen jövő vár Prigozsin katonáira a felkelésük után. Mike Lyons szerint elképzelhető, hogy egyes Wagner-harcosok disszidálnak, és az is előfordulhat, hogy lesznek olyanok, akik információkat adnak el Ukrajnának.

Ők egy független harcoló alakulat. Jobb fejadagokat kaptak. Másképp öltözködtek - mondta a Wagner csoport katonáiról Mike Lyons őrnagy, az amerikai hadsereg nyugalmazott tagja a CNN-nek. Nem hiszem, hogy könnyen beilleszthetők lesznek az orosz hadseregbe és visszaküldik őket az ottani frontra. Szóval úgy gondolom, lesz egy kis probléma - jelentette ki. Lyons szerint elképzelhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés