Előfizetői tartalom

Súlyosak a Wagner-lázadás következményei, tisztogatás lehet az orosz vezérkarban – Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Oroszország legmagasabb rangú tábornokai eltűntek a nyilvánosság elől, aminek az lehet az oka, hogy állítólag a legfelsőbb vezetés megdöntésére törekedtek, meg nem erősített jelentések szerint legalább egy letartóztatás történt a katonai vezetésben. Bár hivatalosan továbbra is Valerij Geraszimov vezérkari főnök az ukrajnai „különleges katonai művelet” vezetője, a Wagner-lázadást követően titokban Mihail Teplinszkij vezérezredest bízhatták meg a hadműveletek tényleges irányításával. Cikkünk folyamatosan frissül.

2023. június 30. 06:21 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Pénteki hírfolyamunk az ukrajnai háborúról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 06. 30. Nyomtalanul tűnnek el orosz tábornokok, felszámolás alatt a Wagner – Háborús híreink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés