Előfizetői tartalom

Két drónt lőttek le Moszkva közelében, egy teljes repülőteret lezártak

Portfolio
Az orosz média szerint kedd reggel két drónt lőttek le Moszkva közelében. Közben lezárták az orosz főváros egyik repterét, a Vnukovói Nemzetközi Repülőteret. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy van-e összefüggés a két esemény között. FRISSÍTÉS!!! Szergej Szobjanyin moszkvai főpolgármester megerősítette, hogy a dróntámadás miatt zárták le a repteret.

A TASZSZ hírügynökségre hivatkozva a CNN azt írja, hogy az orosz légvédelem lelőtt két drónt Moszkva közelében, az egyiket Novaja Moszkvánál, a másikat Kaluga megyében. A RIA Novosztyi szerint emberi sérülés vagy anyagi kár nem keletkezett. Eközben az orosz főváros négy nagy repülőtere közül az egyiket, a Vnukovói Nemzetközi Repülőteret kedd hajnalban lezárták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés