Előfizetői tartalom

ISW: Stratégiai fontosságú hídra csaptak le az ukránok

Portfolio
Még szombaton érte támadás a stratégiai fontosságú Csongar-hidat. A hídon megy keresztül a Herszon és a Krím közötti logisztikai összeköttetés jelentős része. Az objektum fontos szerepet játszik a Krím és Ukrajna szárazföldi területeinek összeköttetésében. Az ISW (Institute for the Study of War) jelentése szerint a támadás a megváltozott moszkvai kommunikációs stratégiát is jelezheti.

Második alkalommal érte találat a Krím és Herszon között vezető, stratégiai fontosságú Csongar-hidat. A mostani támadásokról egyelőre keveset tudni, mivel a közösségi médiába egyelőre csak elszórtan kerültek fel információk, a hivatalos médiumok pedig nem számolnak be az eseményekről. Az ISW szerint ez már a moszkvai megváltozott stratégiának köszönhető, mivel szerinte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés