FONTOS Bemondta az ÁKK vezére, hogy melyik állampapírt kell most venni
 
Előfizetői tartalom

Kerek perec kimondták a stratégák: a második világháború óta nem volt ilyen komoly fenyegetés

Portfolio
Tavaly decemberben fogadták el Tokióban a sokat vitatott új fegyverkezési programot, ezt most védelmi stratégiával is megerősítették a japán politikusok. A dokumentumban egyértelműen Kínát, Oroszországot és Észak-Koreát nevezik meg a térség legnagyobb biztonsági kihívásának. Japán szerint a második világháború óta nem fenyegette ekkora veszély az országot - írja az AP News.

A második világháború óta nem látott biztonsági veszély fenyegeti Japánt – állítják a szigetország vezetői. Szerintük a növekvő aggodalom miatt elkerülhetetlen egy új stratégia megvalósítása, ami a védelmi kapacitások növelését is magában foglalja. Kisida Fumio japán miniszterelnök kabinetje múlt hét pénteken jóváhagyta az ország 2023-s védelmi fehér könyvét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés