Előfizetői tartalom

Videó: épphogy eltévesztette az ukrán terepjárót egy Lancet drón

Portfolio
Az Oroszország által tömegesen bevetett Lancet öngyilkos drónok hónapok óta megkeserítik az ukrán katonák életét. Az olcsó fegyverek közepesen páncélozott járműveket is képesek kiütni, így egy amerikai gyártmányú HMMWV páncélozott terepjáró egy találat esetén lényegében esélytelen. A Twitteren nemrég megjelent felvétel alapján úgy tűnik, a mozgékonyságban még bízhatnak.

A videón az ukrán katonák egy Humvee páncélozott terepjáróval haladnak, valahol a frontvonalak közelében. A felvételen jól látszik az, amint az egyik orosz kamikaze drón méterekkel a jármű mögött csapódik a földbe és robban fel. Russian FPV drone/loitering muntion narrowly misses a Ukrainian Humvee. First person POV. pic.twitter.com/a6kOaCWjS3— Status-6 (@Archer83Able) August...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés