Előfizetői tartalom

Két hidat támadott Ukrajna, gázvezeték is megsérült

Portfolio
A Krímbe vezető Csonhar-hidat ma ukrán rakétacsapás rongálta meg - idézte a RIA hírügynökség Szergej Akszjonovot, a Krím Moszkva által kinevezett vezetőjét. Eközben Volodimir Saldo, a Herszon régió megbízott kormányzója is azt közölte a Telegram-csatornáján, hogy a Krím melletti Tonkij-szoroson átívelő híd is megrongálódott, egy iskolával együtt.

Ukrajna korábban júniusban mért csapást a Csonhar-hídra, amely egyike a Krím és a szárazföldi Ukrajna közötti kevés összeköttetésnek. Arról egyelőre nincs hír, hogy mekkora kár keletkezett a hídban. A CNN beszámolója szerint a híd jelenleg le van zárva a forgalom elől, de Saldo szerint holnap újra megnyitják. A megbízott kormányzó szerint Storm Shadow rakéták értek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés