Előfizetői tartalom

Felvételen a világ egyik legnagyobb kaliberű rakéta-sorozatvetőjének bevetése: így csapott le az ukrán állásokra a "Snowflake"

Portfolio
Két felvétel is napvilágot látott arról, hogy az orosz erők által támogatott szakadár Donyecki Népköztársaság által kifejlesztett fegyverrendszereket is alkalmaznak az ukrán célpontok támadására., köztük a 324 milliméteres "Snowflake" rakéta-sorozatvetőt.

Az egyik felvételen a „házi készítésű”, 324 milliméteres „Snowflake” rakéta-sorozatvető látható, amely egy KrAZ-260-as alvázra alapul. A rakétavető egy sínpár, amely két 1,5-9,6 kilométer hatótávolságú rakéta indítására alkalmas. Russians seem to be now using the homemade 324mm Rocket Launcher Snowflake which is based on the KrAZ-260 chassisIt was presented in May...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés