Előfizetői tartalom

Betörtek az orosz tankok Harkiv megyébe: friss videó jött a harcokról

Portfolio
Beigazolódni látszanak azok az ukrán jelentések, melyek szerint az orosz haderő Kupjanszkot szemelte ki magának, nagyon úgy néz ki, hogy az elmúlt napokban jelentős támadás indult meg Luhanszk megyéből Harkiv megyébe. Friss felvételek kerültek elő egy orosz páncélozott alakulatról, melyet már Harkivben semmisített meg az ukrán haderő.

Néhány hete több ukrán jelentés is jött, melyek szerint az orosz haderő körülbelül 100 ezer katonát és több mint 1000 harcjárművet vont össze Kreminna térségében és a Harkiv megyében található Kupjanszk ellen készülnek támadást indítani. Kapcsolódó cikkünk 2023. 07. 24. Rohamra indult az orosz hadsereg: három irányból nyomulnak Harkiv felé Ezek a jelentések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés