Előfizetői tartalom

Komoly orosz veszteségek Bahmutnál, belső feszültségek az orosz vezérkarban - Háborús híreink hétfőn

Portfolio
A szimbolikus jelentőségű Bahmut városánál indított az orosz haderő páncélosrohamot az ukrán állások ellen. Az orosz harckocsikat jelentős veszteségek érték, így az akció teljes kudarcba fulladt. Az orosz biztonsági apparátus keményvonalas tagjai továbbra is támogatják Szergej Sojgu jelenlegi védelmi miniszter és Valerij Geraszimov vezérkari főnök menesztését - számolt be róla a Bloomberg öt, "a helyzetet ismerő", de meg nem nevezett személyre hivatkozva.

2023. augusztus 21. 21:54 Megosztás Váratlan helyről kap segítséget az F-16-osokhoz Ukrajna Görögországban fognak kiképezni ukrán pilótákat az amerikai F-16-os harci gépek használatára - jelentette be hétfőn a görög fővárosban Volodimir Zelenszkij...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés