Előfizetői tartalom

Térkép: átszakadt a front Robotinénél, így néznek ki most az orosz védvonalak

Portfolio
Friss térképet tett közzé az Institute for Study of War (ISW) az ukrajnai déli front alakulásáról. Jól látható rajta, hogy az első védvonalat lényegében áttörték az ukránok, viszont lesz még bőven akadály az ukrán haderő előtt, mielőtt neki tudnak menni a déli front első stratégiai szempontból fontos településének, Tokmaknak.

Friss térképet tett közzé az amerikai Institute for Study of War (ISW) agytröszt az ukrajnai déli front alakulásáról. A szituációelemzésen jól látható, hogy áttörték az ukránok az első orosz védvonalakat Robotine körül, most a második, Mirne magasságában felhúzott védelmi rendszer felé közelítenek. Ukrainian forces advanced closer to the Russian second line of defense...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés