Előfizetői tartalom

Megreccsent a frontvonal, rohamoznak az ukránok - Most következik majd a döntő csata?

A hét elején hosszas harcok után felszabadították az ukrán csapatok Robotine falut, nem sokkal később pedig orosz drónok ukrán katonákat észleltek Verbove falu környékén is. A rendelkezésre álló műholdfelvételek alapján az ukránok tényleg az első orosz védelmi vonalak mögé jutottak, de továbbra is kérdéses, hogy mennyire sikerült komoly áttörést elérniük. Utánajártunk.

Fejjel a falnak? Ukrajna nyári offenzíváját a nyugati sajtó részéről komoly várakozások előzték meg: a tavaly nyár végi/őszi ukrán ellentámadás sikerén felbuzdulva sokan már Melitopol felszabadulását és a Krím-félsziget elérését vízionálták maguk előtt, pedig a harctéri körülmények jelenleg köszönőviszonyban sem állnak a tavalyival. Míg a 2022-es harkivi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés