Előfizetői tartalom

Egy amerikai és egy kanadai hadihajó küldött kemény üzenetet Kínának

Portfolio
Az amerikai és a kanadai haditengerészet szombaton közös gyakorlatot hajtott végre a Tajvani-szoroson keresztül, ami június óta a második ilyen művelet volt - közölte az amerikai haditengerészet - számolt be a Reuters. A USS Ralph Johnson romboló és a kanadai HMCS Ottawa átkelésére akkor került sor, amikor mindkét ország vezetői részt vettek a G20-ak indiai csúcstalálkozóján. A lépést elítélte a kínai hadsereg.

Szombaton egy amerikai és egy kanadai hadihajó vonult át a Tajvani-szoroson - jelentette az amerikai haditengerészet. Ez a második közös bevetés június óta, és egybeesik a G20-ak indiai csúcstalálkozójával, amelyen mindkét ország vezetői részt vesznek. Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 09. Új tagja lett a G20 csoportnak Az amerikai haditengerészet 7. flottája közölte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés