Előfizetői tartalom

Szörnyű földrengés Marokkóban: már 1000 fölé emelkedett az elhunytak száma

MTI
A Reuters magyar idő szerinti 13 óra előtt pár perccel kiadott híre szerint már 800 fölé emelkedett a péntek éjjel történt földrengésben elhunyt emberek száma Marokkóban a korábban közölt 296-ról és 632-ről, a földrengés hatalmas károkat és pánikot okozott Marrákesben és több más városban - derül ki az előzetes hivatalos adatokból. UPDATE: a marokkói állami televízió által ismertetett hír szerint ezer fölé emelkedett a péntek éjszakai marokkói földrengés halálos áldozatainak száma.

A rabati székhelyű geológiai központ arról számolt be, hogy a rengés a Richter-skála szerinti 7-es erősségű volt, az epicentruma az ország középső részén fekvő Al-Hauz tartományban volt, a turistaváros Marrákestől délnyugatra. Az előzetes adatok szerint a földrengés Al-Hauz, Marrákes, Uarzazate, Azilal, Sisaua és Tarudant tartományban okozott halálos pusztítást a minisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés