Előfizetői tartalom

Nagyon ki vannak borulva a lengyelek: érik a szakítás Ukrajnával?

Portfolio
Egyre súlyosabb hangnemet üt meg a kommunikáció Lengyelország és Ukrajna közt. A két, közeli barátságot ápoló ország gyakorlatilag a mezőgazdasági ágazatot érintő háborúba kezdett egymással, Ukrajna tervezett megtorló akciójára és az ezt megelőző Zelenszkij-beszédre pedig számos vezető lengyel politikus emelt hangnemben reagált.

Ukrajna embargót készül bevezetni a lengyel hagymára, paradicsomra, káposztára és almára, válaszul arra, hogy Lengyelország meghosszabbította az ukrán gabonaexport tilalmát: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 20. Szép csendben gazdasági háborúba kezdett Ukrajna egyik legszorosabb szövetségesével Volodimir Zelenszkij elnök közben az ENSZ előtt beszélt arról, hogy Lengyelország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés