FONTOS Miért jönnek Magyarországra a külföldi dolgozók, ha Nyugat-Európában sokkal többet keresnének?
 
Előfizetői tartalom

Kemény kritikát kapott az Egyesült Államok, túl lassan szállítja a fegyvereket a kritikus régióba

Portfolio
Az Egyesült Államokban tartottak magas rangú találkozót amerikai és tajvani politikusok. A South China Morning Post arról ír, hogy az eseményen felszólalt a sziget védelmi miniszterhelyettese is. Beszédében sürgette Washingtont a gyorsabb fegyverszállításokra, illetve a nagy segítséget jelentő teljes életciklusú rendszerek lehetővé tételére.

Hszu Jen-pu, Tajvan védelmi miniszterhelyettese sürgette Washingtont, hogy pörgessék fel a fegyverszállítmányokat, mivel a kínai Népi Felszabadító Hadsereg (People’s Liberation Army – PLA) egyre nagyobb fenyegetést jelent a sziget biztonságára. Emellett felszólították az Egyesült Államokat, hogy tegyék Tajpej számára lehetővé, hogy a megvásárolt amerikai fegyverek teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés