Előfizetői tartalom

Ilyen már tényleg nincs: rálőttek az ukránok az oroszokra. Egy ásóval!

Portfolio
Az ukrán katonák a háború lassan két éve alatt számtalan alkalommal keltettek életre mémeket. Elég csak a Superbonker 9000 névre keresztelt, shiba inu kutyákkal telematricázott 2Sz7 Pion önjáró lövegre, vagy a TikTokon népszerű táncok előadására gondolni. Most nagyon úgy tűnik, ismét mélyre ástak azért, hogy mókás videókat gyártsanak. Szó szerint.

Az X-en (korábban Twitter) megjelenő videón egy ukrán katona látható egy RPG-7-es rakétagránát-vetővel. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen ez a világ legelterjedtebb pácéltörő fegyvere. Jóval érdekesebb, hogy a katonák a sztenderd PG-7-es gránát helyett egy gyalogsági ásót lőttek ki. Donetsk Oblast, a Ukrainian soldier modified an RPG-7 to shoot a shovel, seen here firing...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés