Előfizetői tartalom

Humanitárius katasztrófa zajlik, kudarcot vallott az ENSZ

MTI
Soha nem tapasztalt népirtó háború folyik a palesztinok ellen - jelentette ki Mahmúd Abbász palesztin elnök szombaton Rijádban, az Arab Ligának és az Iszlám Együttműködés Szervezetének (OIC) közös rendkívüli csúcstalálkozóján. Az eseényen számos vezető felszólalt, a szaúdi koronaherceg például humanitárius katasztrófának nevezte az eseményeket.

Abbász felszólította az Egyesült Államokat, hogy gyakoroljon nyomást Izraelre a Gázai övezet elleni offenzívájának leállítása érdekében. Hangsúlyozta, hogy a palesztinoknak nemzetközi védelemre van szükségük az izraeli támadásokkal szemben. Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg - az ország de facto vezetője - az értekezleten leszögezte, hogy Izrael a felelős a palesztin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés