Előfizetői tartalom

Videó: súlyos hibát követtek el az izraeli harckocsizók, csúnyán kihasználta a Hamász

Portfolio
Friss propaganda videót tett közzé a Hamász, melyen az izraeli hadsereg ellen folytatott harcok láthatók. A felvételen jól látható: a palesztin terrorszervezet fegyveresei közelről ütnek rajta az izraeli Merkava, Namer páncélosokon RPG-típusú rakétagránátvetőkkel, egy esetben egy Hamász-harcos közvetlen közelről megközelít egy izraeli harcjárművet és robbanóeszközt helyez el rajta. A helyzeten egyes vélemények szerint sokat javítana, ha az izraeli páncélosok megfelelő gyalogsági fedezettel haladnának a gázai utcákon.

Több fejkamerás videóból összevágott felvételt tett közzé a Hamász a gázai harcokról. A képsorokon a palesztin terrorszervezet izraeli páncélosokkal való összecsapásait láthatjuk: a többnyire civil ruhát viselő Hamász-gerillák saját gyártmányú kumulatív robbanófejekkel felszerelt RPG-7-es rakétagránátvetőkkel támadják a Gázát ostromló izraeli páncélosokat. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés