Előfizetői tartalom

Hajmeresztő pletyka látott napvilágot: ez lehet az eddigi legsúlyosabb árulás, amellyel Putyinnak szembe kell néznie

Orosz lapok, blogok szerint Örményország elkezdte fegyverekkel felszerelni az ukrán haderőt: egyebek mellett Tocska-U ballisztikus rakétarendszereket és Osza légvédelmi rakétarendszereket küldtek Kijevnek. A pletyka egyelőre nem megerősített, de az Oroszországgal korábban nagyon szoros kapcsolatot ápoló Örményország valóban gyorsan távolodik Moszkvától, mióta elvesztették Hegyi-Karabahot, így egyáltalán nem kizárható, hogy legalább tárgyalóasztalon van egy ilyen transzfer.

Valószínűleg a Rybar nevű, rendkívül népszerű orosz thinktanktől származik az orosz média által felkapott pletyka, mely szerint Örményország elkezdte fegyverekkel felszerelni Ukrajnát. Az orosz információk szerint Jereván igencsak értékes és szofisztikált fegyverrendszereket kezdett el vagy tervez átadni Kijevnek, köztük OTR-21 Tocska-U rövid hatótávolságú ballisztikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés