Előfizetői tartalom

Sosem látott lista jelent meg Izrael háborús veszteségeiről

Portfolio
Több izraeli-palesztin háborút nyomon követő blog is összefogott, hogy a néhai Oryx bloghoz hasonló háborús veszteséglistát készítsenek az izraeli-palesztin konfliktusban elveszett harcjárművekről. Az Armada Rotta nevű blog módszertana nagyon hasonló, mint az Oryxé: fotók, videók alapján próbálják részletesen taglalni, hogy Izrael és a Hamász pontosan milyen haditechnikai eszközöket, mikor vesztett el. Már most, a projekt elején megfigyelhető pár pontatlanság, ferdítés az oldalon.

Az ukrajnai háború kapcsán népszerűvé vált Oryx blog idén ősszel beszüntette működését: a háborús veszteségeket listázó szerkesztő egyszerűen belefáradt az oldal menedzselésével járó rengeteg munkába, mellyel egy fityinget sem keresett. Az Oryx-szerkesztők távozása után űr keletkezett a többé-kevésbé komolyan vehető veszteséglista-oldalak piacán, az izraeli−palesztin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés