FONTOS Hidegzuhany a javából: megkezdődtek a kamatemelések a lakáshiteleknél
 
Előfizetői tartalom

Bemondta az amerikai politikus: ekkorra törik meg az oroszokat a szankciók

Portfolio
Az ukrajnai háború kitörése óta a Nyugat számos szankciót hozott Oroszország ellen. Ezeknek az a célja, hogy megtörjék vele az orosz gazdaságot, ezzel rábírják Moszkvát a hadműveletek leállítására. Most egy új becslés érkezett, hogy pontosan mikorra érhetnek el súlyos eredményeket Moszkvában az intézkedések – számolt be a Financial Times.

Geoffrey Pyatt, az Egyesült Államok energiaforrásokért felelős helyettes államtitkára szerint Washington azon dolgozik, hogy 2030-ra megfelezze Oroszország olaj- és gázbevételeit. Ehhez szerinte elengedhetetlen, hogy a meghozott szankciók továbbra is érvényben maradjanak. Ez olyasvalami, amihez még évekig ragaszkodnunk kell, amíg Putyin kitart ebben a háborúban – mondta Pyatt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés