Előfizetői tartalom

Elképesztő történet kering Oroszország rettegett MiG-31-es vadászbombázóiról

Portfolio
Gratulált a „Fighterbomber” Telegram-csatorna az egyik, MiG-31 vadászbombázókkal felszerelt repülőezrednek, miután a hétvégén lettek két évesek. Ezzel kapcsolatban pedig kifejtette: Guiness Rekordok Könyvébe való tettnek számít az, amit az oroszok ezekkel a gépekkel elértek. A hiperszonikus Kindzsal rakéták hordozására képes harci repülőgépeket ugyanis egész Ukrajnában rettegik.

A „Fighterbomber” Telegram-csatorna, amelyet egy, korábban az orosz légierőnél szolgáló, nyugalmazott tiszt szerkeszt, gratulált a 44. Különálló Légiezrednek, megalakulásának második évfordulóján. A csatorna kifejtette azt is, hogy az ezred MiG-31I „rakéta-hordozókkal” van felszerelve, amely eredeti tervek szerint „kis űreszközök, főként műholdak gyors pályára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés