Előfizetői tartalom

Elmondták az ukránok, mit csinálnak a fronton az ősrégi Leopard 1-es harckocsikkal

Portfolio
Németország és Hollandia eddig legalább 150 Leopard 1A5-ös harckocsit szállított le Ukrajnának, az elavult, 1960-as években hadrendbe állított eszközök frontvonalon való használatát sok kritika éri. Az ukrán vezetés ezzel tisztában van a szkeptikus hangokkal, most készítettek egy videót, melyben megmagyarázzák, miért is van szükség a régi német tankokra a háborúban.

Az alábbi videót az ukrán ICTV készítette: az egész riport lényege, hogy megmagyarázzák, Ukrajna miért használja a Leopard 1A5-ös harckocsikat annak ellenére, hogy egy idestova több mint 60 éves járműplatformról van szó, amely már hadrendbe állításakor is küzdött például azzal, hogy páncélvédettsége elmaradt kortársaitól. The Leopard 1A5s donated by Germany, Denmark...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés