Előfizetői tartalom

Egyre több katonát küld Oroszország Herszonba, ukrán szabotázsakció volt Belgorodnál – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Portfolio
Az oroszok a megszállt Herszon megye nyugati oldalát a Dnyeper folyó mentén kialakított védvonalakkal kívánták biztosítani. Az ukránok egyre többször törtek be a területre, ezért elengedhetetlen volt, hogy Moszkva is lépjen valamit – írja a Kyiv Independent. Az Ukrajnával határos orosz Belgorod régió régóta az ukrán támadások egyik célpontját jelentik. Kyiv Postnak számolt be az ukrán hírszerzés, hogy nemrégiben az Oroszország Szabadsága Légió (LSR) harcosai szivárogtak át a határon, majd orosz területen lövöldözés tört ki. Cikkünk folyamatosan frissül a háború aktualitásaival.

2023. december 19. 06:23 Megosztás Új percről percre közvetítésünk Keddi hírfolyamunk az ukrajnai háborúról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 12. 19. Lehallgathatták az ukrán vezérkari főnököt, élesednek az új EU-s szankciók Moszkva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés