FONTOS Ezt a bankot veheti meg az OTP
 
Előfizetői tartalom

Eldurvult a belgrádi tüntetés: cáfolta Vucic elnök, hogy forradalom zajlana az országban

MTI
Több ezren tiltakoztak vasárnap Belgrád belvárosában a december 17-i választások megismétlését követelve, a tömeg be akart törni a városi közgyűlés épületébe is, ezért a rendőrség könnygázt vetett be - közölte a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) vasárnap. Aleksandar Vucic köztársasági elnök az elnök vasárnap este közvetített üzenetében cáfolta, hogy forradalom zajlana az országban. Hétfő reggeli jelentés szerint legkevesebb 35 tiltakozót előállított a rendőrség a vasárnapi belgrádi tüntetés után, és a tömegoszlatás közben két rendőr is megsérült.

Az ellenzék azért tiltakozik, mert számtalan választási csalást sejt a múlt vasárnapi előrehozott parlamenti, tartományi és önkormányzati választásokon. A politikusok éhségsztrájkolnak, valamint az országos választási bizottság épületénél tiltakoznak, vasárnapra pedig tömegtüntetést jelentettek be. A választási bizottság előzetes eredményei szerint az országos voksolást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés