Előfizetői tartalom

Kiderült, hogy ki áll az iráni robbantások mögött

Portfolio
Az Iszlám Állam vállalta a felelősséget azért a két iráni robbanásért, amelyek közel 100 embert öltek meg és rengeteg civilt sebesítettek meg a kermani temetőben szerdán - írja a Reuters. A temetőben éppen megemlékezést tartottak Kászem Szolejmani, a Kudsz alakulat volt parancsnokának halálának négy éves évfordulója alkalmából.

Ahogyan azt korábban megírtuk, hatalmas robbanás rázta meg az iráni Kermán város temetőjét. Az első hírek még 20-30 halottról szóltak, azóta azonban kiderült, hogy legalább száz ember vesztette életét, emellett 284 ember, köztük nők és gyermekek is megsebesültek. A militáns szunnita muzulmán csoport a hozzá köthető Telegram-csatornákon közzétett közleményben azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés