Előfizetői tartalom

Kellemetlen helyzetben kapták el az oroszok az amerikai páncélost – Gyakorlatilag atomjaira robbant az M1224-es

Portfolio
Érdekes videó jött valahonnan az ukrajnai háború frontvonaláról: egy orosz drón akcióját láthatjuk rajta, ahogy az szó szerint atomjaira robbant egy amerikai gyártmányú, ukrán hadsereg által használt M1224 MaxxPro típusú MRAP-et. A jármű aknamentesítő robbanószereket szállított, a drón a rakományra dobta rá az aknagránátot.

Az ukrajnai háborúban mindkét félnek komoly gondot okoznak az aknák, ezért egy-egy komolyabb aknamentesítő eszköz igazi kincset ér a harcoló alakulatoknak. Az alábbi, M1224 MaxxPro egy M58-as aknamentesítő robbanószert szállított volna a frontvonalra, de orosz támadás érte. A járművet két orosz drón is befogta: az egyik felderítette annak pontos helyzetét, a másik pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés