Előfizetői tartalom

Nagyon furcsa előválasztást tartanak ma az egyik államban: Trump úgy győzhet, hogy el sem indul

Portfolio
A mai napon zajlik az amerikai előválasztás következő fordulója Nevada államban, amely során a demokratáknál Joe Biden szinte biztos, hogy toronymagasan nyerni fog. Azonban a republikánusoknál jóval bonyolultabb a helyzet: Donald Trump fő riválisa, Nikki Haley ma szintén tarolhat, de csak azért, mert Trump nincs a szavazólapon. A volt elnök ezért cserébe csütörtökön fog rajthoz állni gyakorlatilag egyedül.

A CBS News tudósítása szerint Iowa és New Hampshire után Nevada az első nyugati állam az Egyesült Államokban, ahol összecsapnak az elnökjelölt-aspiránsok. A demokratáknál a hivatalban lévő elnök, Joe Biden és a számos sikerkönyvet jegyző aktivista, Marianne Williamson között dönthetnek az előválasztáson résztvevők. A RealClearPolitics összesített országos előrejelzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés