Előfizetői tartalom

Kikerült az internetre Zelenszkij mesterterve: nagyon komoly átalakítás vár az ukrán haderőre

Portfolio
Részletes ismertetőt tett közzé internetes portálján az ukrán elnöki hivatal arról, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hogyan tervezi átalakítani az ukrán haderőt, miután eltávolította a fegyveres erők éléről Valerij Zaluzsnij tábornokot. Az ismertető több erős kifejezést is használ, illetve elismeri bizonyos, eddig csupán gyanítható problémák fennállását a fegyveres erőknél.

Az ismertető alapvetően a vezetőváltás hátterét taglalja, erről tegnap itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 08. Megvan az ukrán fegyveres erők új főparancsnoka, orosz földön született tábornokot nevezett ki Zelenszkij 2024. 02. 08. Kész, vége: Zelenszkij leváltotta az ukrán haderő főparancsnokát A poszt legérdekesebb része alighanem a végén közzétett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés