Előfizetői tartalom

Lemondott a pártvezető, Trump saját családtagját akarja a republikánusok társelnökének

Portfolio
Hivatalosan is bejelentette lemondását a Republikánus Nemzeti Bizottság (RNC) elnöke, miután Donald Trump hetekkel ezelőtt megvonta tőle a bizalmát. Ronna McDaniel lemondása a március 5-i szuperkedd utántól lép érvénybe. A republikánusok várható elnökjelöltje, Donald Trump saját maga választotta ki a párt új vezetőit, társelnöknek pedig menyét jelöli.

Hivatalosan beadta lemondását Ronna McDaniel, aki 2017 óta első női elnökként vezette a republikánusok országos pártbizottságát. A döntés nem érkezett váratlanul, ugyanis McDaniel már hetekkel ezelőtt egyeztetett Donald Trumppal arról, hogy nem sokkal a szombaton tartott dél-karolinai előválasztás után távozni fog. Az elnöki mellett a társelnöki tisztség is megüresedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés