Előfizetői tartalom

Csúnyát bakizott Trump, több sem kellett Bidennek

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök egy késő esti talk showban adott interjút, amely keretében ugyanazzal vádolta Donald Trumpot, ami miatt elsősorban őt érte számos kritika az utóbbi hetek folyamán: Biden szerint ugyanis Trump sem emlékszik bizonyos dolgokra az öregsége miatt. Mindenesetre mindkét politikust gyakran éri az a bírálat, hogy túlságosan hajlamosak baklövéseket elkövetni vagy félrebeszélni.

"Körülbelül olyan idős, mint én, de ő nem emlékszik a felesége nevére" - jelentette ki viccelődően a 81 éves Joe Biden amerikai elnök a Seth Meyersnek adott, előre felvett interjújában. A Fehér Ház jelenlegi lakója arra utalt, hogy az elődje és egyben várható elnökjelölt-ellenfele, a 78. életévét taposó Donald Trump a Konzervatív Politikai Cselekvés Konferencián (CPAC)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés