Előfizetői tartalom

Eldőlhet az ukrán háború egyik legégetőbb kérdése - Tényleg úgy hullottak Oroszország legmodernebb gépei, mint a legyek?

Portfolio
Nagy vitát kavart az elmúlt időszakban az, hogy az ukrán légierő szinte naponta egy Szu-34-es vadászbombázó lelövését jelentette be. Egy, az orosz-ukrán háborút elemző Telegram-csatorna az oroszok által használt légibázisok műholdképei alapján igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba.

Az ukrán légierő február második felében (02.17-03.02), mindenféle bizonyíték nélkül jelentette, hogy összesen 11 darab Szu-34-es vadászbombázót lőtt le Ukrajna felett. Egyesek ezt teljes hazugságnak, propagandának tekintették, mások az orosz légierő és az ukrán légvédelem megváltozó, agresszívabb taktikájával indokolták. Kapcsolódó cikkünk 2024. 03. 06. Taktikát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés