Előfizetői tartalom

Joe Biden helyett Michelle Obama? Megérkezett a válasz a reménykedőknek

Portfolio
Barack Obama volt elnök kijelentette, hogy teljes mértékben támogatja Joe Biden újraválasztási kampányát, azonban a demokraták között felmerült felesége, Michelle Obama korábbi first lady lehetséges nagyobb szerepvállalása, sőt, az elnökjelöltségéről szóló spekuláció is. Michelle Obama irodája közleményben reagált az amerikai NBC-nek a jelöltséggel kapcsolatban.

A novemberi választásokhoz közeledve egyre nagyobb az aggodalom a Demokrata Párt tagságában és szimpatizánsai között, sokan szeretnék, ha Michelle Obama aktívabb szerepet vállalna a kampányban. Kapcsolódó cikkünk 2024. 03. 05. Összeomlott Biden támogatottsága: már saját pártjában sem lelkesednek érte Voltak, akik abban is bíztak, hogy a demokraták nyári konvencióján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés