Előfizetői tartalom

Egyedülálló járművet vesztett Moszkva, súlyos kibertámadás érte Oroszországot – Háborús híreink hétfőn

Portfolio
Több hírforrás is beszámolt róla, hogy hétfő hajnalban tűz ütött ki az orosz Katerina Velikaja nevű hajón. A jármű Oroszország egyik legkülönlegesebb eszköze, amelyből mindössze egyetlen létezik a világon. Az Ukrán Biztonsági Szolgálathoz (SZBU) köthető hackerek megsemmisítettek egy orosz adatközpontot. A hírek szerint itt több mint 10 ezer, a hadi-, energetikai és távközlési iparban érintett szervezet adatait tárolták – tudósított a Kyiv Independent. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

2024. április 08. 21:45 Megosztás Kanada sem kíván lemaradni: jelentősen növelik katonai kiadásaikat A kanadai kormány hétfőn több milliárd dollárnyi finanszírozást helyezett kilátásba a hadsereg számára, és közölte, hogy az ország katonai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés