FONTOS Itt a bejelentés: Kivezetik a kötelező akciózást Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Trump számára nincs lehetetlen: beperelte az ügyét tárgyaló bírót, hogy megússza a jövő heti tárgyalását

Portfolio
Donald Trump volt elnök hétfőn beperelte a hallgatási pénzekkel összefüggő büntetőperében eljáró New York-i bírót a republikánus politikusra kiszabott nyilatkozattételi tilalom miatt. A lépés egy újabb kísérlet Trump ügyvédeitől arra, hogy elhalasszák az április 15-re kiírt első büntetőtárgyalásának kezdetét - írja a The Hill.

Juan Merchan bíró múlt héten terjesztette ki a Donald Trumpra kirótt nyilatkozattételi tilalmat, amely megakadályozza, hogy a volt – és reményei szerint jövőbeli – amerikai elnök a tanúkat, az ügyészeket, a bíróság alkalmazottait és a bíró családját támadja, azonban nem védi magát a bírót és Alvin Bragg kerületi ügyészt. A republikánus politikus ezen intézkedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés