FONTOS Itt a régi ismerős: 13 kérdés és válasz a megújuló szuperállampapírról
 
Előfizetői tartalom

Olyan dolgot csinált Ukrajna, amivel nagyon magára haragította Amerikát - Áll a bál Washingtonban

Portfolio
Az Egyesült Államok alelnöke, Kamala Harris személyesen kérte meg Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt arra, hogy ne támadja az orosz olajfinomítókat, az ukrán vezető azonban figyelmen kívül hagyta a kérést, ami igencsak feldühítette a washingtoni döntéshozókat – tudta meg bennfentes forrásokból a Washington Post.

Az orosz olajfinomítók sikeres támadását Ukrajna a közelmúlt egyik legnagyobb katonai sikerének tartja, az Egyesült Államok azonban explicit megkérte a kijevi vezetőket arra, hogy hagyjanak fel a gyakorlattal, mivel nemzetközi szinten feltolják vele a benzinárakat. A kérést személyesen Kamala Harris alelnök intézte Zelenszkijnek. Kapcsolódó cikkünk 2024. 03. 22. Kiszivárgott:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés