Budanov: nem lesz Armageddon
Globál

Budanov: nem lesz Armageddon

Portfolio
Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője szerint Ukrajna május közepétől kezdődően nehéz, de nem végzetes helyzettel szembesül a fronton - írta meg a Kyiv Independent.

Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője a BBC-nek adott interjút, amely április 22-én jelent meg. Nyilatkozatában kifejtette, hogy Ukrajna május közepétől kezdve nehéz helyzetbe kerülhet a fronton. Hangsúlyozta viszont, hogy ez a helyzet nem lesz katasztrofális.

Nem lesz Armageddon, ahogy sokan mondják... Nem fogunk most hosszasan beszélni róla, de lesz egy nehéz időszak. Május közepe, június eleje

- mondta el Budanov.

Állítását néhány nappal az amerikai képviselőház döntése előtt tette, amely jóváhagyta az Ukrajnának szánt további segélyeket.

Az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij szerint Oroszország nagyobb offenzívát indíthat május végén vagy júniusban. Az ukrán hírszerzés vezetőjének megjegyzéseiből kiderül, hogy az orosz erők felszerelése javult a háború kezdete óta, de a nehéz harci eszközök minősége romlott. Ezek a felszerelések többségében javított és felújított eszközök raktárkészletekből.

A hírszerzési vezető szerint az orosz csapatok morálja Avgyijivka elfoglalása után javult, de ez csak átmeneti jelenség volt.

A település bevételét követően Oroszország Csasziv Jar városára összpontosította erőit. Olekszandr Szirszkij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka április 13-án arról számolt be, hogy Ukrajna keleti frontján a helyzet jelentős romlást mutatott az elmúlt napokban. Ez alátámasztja Budanov állításait arról, hogy Ukrajna nehézségekkel néz szembe a közeljövőben.

Címlapkép forrása: Portfolio

Kasza Elliott-tal

Hormel Foods - kereskedés

Már nem emlékszem, hogy miért figyeltem fel rá, de kb. két hónapja követem. Egy igazi osztalék arisztokrata, 58 éve emel és fizet folyamatosan, de a hozama nem túl magas. Annyi biztos, hogy a ch

Ricardo

Egy kritika kritikája

Az osztrák közgazdasági iskola kritikája szerint a monetaristák tévesen egy mechanisztikus mennyiségi pénzelméletet fogadnak el, ami a pénz semlegességén, a mikro- és makrogazdaság merev elk

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyik napról a másikra felsorakozott a kínai hadsereg – Nyakunkon a következő nagy háború?
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Székesfehérvár
2024. június 4.
Financial IT 2024
2024. június 11.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
szlovákia