Előfizetői tartalom

Biztosra fogadtak? – Szokatlan botrány tépázza tovább a lejtőre került brit kormánypártot

Portfolio
A Guardian arról számolt be, hogy a Egyesült Királyság szerencsejátékozást felügyelő bizottsága egy második konzervatív jelöltet is vizsgálni kezdett egy állítólagos, a választások időpontjára tett fogadás miatt. Laura Saunders mellett a férje, a kormánypárt kampányigazgatója ellen is vizsgálatot indítottak.

A múlt héten fedte fel a Guardian, hogy Rishi Sunak legközelebbi parlamenti tanácsadója, Craig Williams 100 fontot tett fel a Ladbrokes nevű fogadóirodánál a júliusi parlamenti választás időpontjára, mindössze három nappal azelőtt, hogy a miniszterelnök bejelentette annak napját. A 39 éves Williams, aki bocsánatot kért a történtekért, egy közép-walesi körzetben indul konzervatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés