A móri Öreg Prés Étterem február végén jelentette be, hogy március végével bezár, de legalábbis az eddig üzemeltetett formában nem működik tovább. Miután ezt közölték Facebook-oldalukon, az utolsó hétvégékre állandó telt házzal üzemeltek. Nem véletlenül, mert korábban egy Micheline Guide ajánlást is sikerült elérniük.
Nagyrészt a hétközben tapasztalt gyengébb kereslet és a megemelkedett ingatlanbérleti költségek okozták azt, hogy az egyébként ikonikus étteremnek be kellett fejeznie a működését.
Nagyon fontos lenne, hogy több külföldi látogassa a vidéket, és plusz vendégkört hozzanak az éttermekbe
Amire választ kaphat cikkünkben:
- Miért vannak nehéz helyzetben az éttermek?
- Mi vezet a bezáráshoz?
- Mennyire tartják reálisnak az árakat a magyarok?
- Miért fogyasztanak kevesebbet az emberek az éttermekben?
- A régiós országok lakói meg tudják fizetni a magyar éttermeket?
Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!
Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!