A móri Öreg Prés Étterem február végén jelentette be, hogy március végével bezár, de legalábbis az eddig üzemeltetett formában nem működik tovább. Miután ezt közölték Facebook-oldalukon, az utolsó hétvégékre állandó telt házzal üzemeltek. Nem véletlenül, mert korábban egy Micheline Guide ajánlást is sikerült elérniük.
Nagyrészt a hétközben tapasztalt gyengébb kereslet és a megemelkedett ingatlanbérleti költségek okozták azt, hogy az egyébként ikonikus étteremnek be kellett fejeznie a működését.
Nagyon fontos lenne, hogy több külföldi látogassa a vidéket, és plusz vendégkört hozzanak az éttermekbe
Amire választ kaphat cikkünkben:
- Miért vannak nehéz helyzetben az éttermek?
- Mi vezet a bezáráshoz?
- Mennyire tartják reálisnak az árakat a magyarok?
- Miért fogyasztanak kevesebbet az emberek az éttermekben?
- A régiós országok lakói meg tudják fizetni a magyar éttermeket?
Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!
Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. A Signature PRO szolgáltatás havi díja 2 990 forint. A hozzáférés egy évre is megvásárolható, amelynek díja 29 845 forint, az éves előfizetés keretében tehát 10 havi díjért cserébe 12 havi szolgáltatást kapnak olvasóink. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!