Előfizetői tartalom

Milliárdos szállodaberuházás Pécsett

Portfolio
Szálloda, 380 férőhelyes mélygarázs és kereskedelmi-szórakoztató központ épül a pécsi Búza téren az Európa kulturális fővárosa program keretében - írja a Napi Gazdaság. Az összesen 4.5 milliárd forintos beruházást az osztrák befektetői csoportokhoz tartozó - korábban a német Optimal tulajdonában lévő - Pécsi Kapu Kft. valósítja meg.

A 7,000 négyzetméteres területen korábban helyi járatú autóbuszok végállomása volt, melyet a város határába telepítettek. Az épületkomplexum összesen 8 szintes lesz, ebből 3 kerül a föld alá. Az építkezés várhatóan még az idén elkezdődik, a beruházás kivitelezését a szintén pécsi Pentz Kft. kapta meg. Arról még nem született döntés, hogy 60-70 vagy 110 szobás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés