Előfizetői tartalom

"Nagyon megváltozott az ingatlanpiac" (interjú)

Portfolio
A másodlagos hitelpiaci válság drasztikusan változásokat hozott a kereskedelmi ingatlanpiacon, a likviditás szűkülése mellett újraárazást és több meghiúsult tranzakciót erdményezett - véli John Verpeleti, az AXA REIM Közép- és Kelet Európáért felelős vezetője. John Verpeleti meghívott előadója lesz a december 4-én megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum-nak.

Portfolio.hu: Korábban azt mondta, hogy jelentősen megváltozott az ingatlanpiac. Pontosan milyen változásokra gondolt? John Verpeleti: A másodlagos hitelpiaci válság következményeként megjelentek olyan jelek a piacon, amelyek arra utaltak, hogy a befektetők elkezdik újragondolni a kockázatok kérdését és egyfajta hezitálás, kivárás is kialakult. A másodlagos hitelpiaci krízis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés