Előfizetői tartalom

Miért vennének ma lakást a befektetők? - Interjú

Portfolio
Miben bízhat a magyar ingatlanpiac? Honnan lesz kereslet a budapesti lakáspiacon? Hogyan jelenhetnek meg a hazai lakáspiacon az intézményi befektetők? Érdekli -e a nyugat-európai befektetőket a közép-európai ingatlanpiac? Melyek a régió legattraktívabb ingatlanpiacai? Interjú Marcus Cieleback-kal, a Patrizia Immobilien vezető közgazdászával. Marcus Cieleback meghívott előadója a november 10-én megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum-nak, a legnagyobb hazai ingatlanpiaci konferenciának.

Portfolio.hu: Ha az európai és közép-európai lakóingatlan-piacot nézzük, akkor melyik piacokat tartja a legattraktívabbnak? Marcus Cieleback: Befektetési szempontból - ha kiemelt hangsúlyt fektetünk a bébeadási lehetőségekre - a skandináv, a francia és a német lakáspiac tűnik a legattraktívabbnak jelen pillanatban. A közép- és kelet európai régióban nem könnyű ítéletet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái