FONTOS Koronavírus: szokatlanul magas fertőzéses szám érkezett, de még így is szépen szorul vissza a járvány
 
Előfizetői tartalom

Matolcsy felpörgetné a lakáspiacot

Portfolio
Közel fél évvel ezelőtt, a 17. Budapesti Lakásvásár ingatlanszakmai konferenciáján hallhattuk Bencsik Jánost az akkori Nemzetgazdasági Minisztérium Energiaügyi és Otthonteremtési államtitkárát a kormány lakás- és energiapolitikájával kapcsolatban. Az azóta eltelt időben Bencsik minisztériumot váltott, és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyi államtitkára lett, így idén a 18. Lakásávásáron Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ismertette a kormány otthonteremtéssel kapcsolatos álláspontját.

Kronológiailag a már említett tavalyi Bencsik beszéd részleteit érdemes elsőként feleleveníteni. Ebben az államtitkár ismertette az otthonteremtési program legfontosabb elemeit, illetve felsorolta azokat az eszközöket, melyek szükségesek a célok megvalósításához. Bencsik János 2010-ben a kormány otthonteremtési programjáról Új otthonteremtési program tervezett elemi -...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái