Előfizetői tartalom

Két Puskás-stadion is lesz

Portfolio
A felső karéj elbontásával 40 ezres befogadóképességgel megmarad és üzemel a vb-selejtezőkön a régi Puskás-stadion az MLSZ kérésére. Közben februárban nemzetközi tervpályázatot írnak ki egy új, mellé épülő 45 ezres, 60 ezresre bővíthető arénára, amelyre 30-35 milliárdot szánnak. 2015-re kész lehet az új Puskás, és akár a régi is megmaradhat atlétikai stadionná átalakítva - erről számolt be Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottságának elnöke a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, írja az Index .

A stadionépítések 2012-es üteméről és anyagi lehetőségeiről így nyilatkozott: "A debreceni aréna és az Albert Stadion építése elkezdődik idén: a tendereztetés szakaszába léptek az előkészületek. A Puskás-stadion építése kicsit lassabb lesz, mert ott olyan döntés született, hogy a bontás helyett megpróbáljuk megtartani átmenetileg a régi stadiont. Az MLSZ kérésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés